Bedrijfsprofiel

Bals Led Europe is de verkooporganisatie van de eigen Bals fabriek in China.
Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert men in Kunshan (Shanghai) lichtbronnen en armaturen voor de Aziatische markt, met name voor China, Indonesië en Singapore.

Bals China heeft zijn eigen test en meetapparatuur. De producten staan onder strenge kwaliteitsnormen zoals TÜV SÜD China, CE,CCC, Singapore Building Council en GS.
De organisatie werkt conform ISO 9001 en 14001.

Het is bekend dat de knowhow maar ook de productie op het gebied van LED zich vrijwel geheel concentreert in Shanghai. Alle grote lichtmerken hebben hier hun fabrieken staan.
Hier komen Research & Development, evenals de kwaliteitsbewaking op één adres samen.
Bals Led Europe is één van deze lichtmerken!

Bals Led Europe heeft dus een lange (licht)geschiedenis achter zich staan en heeft direct contact met het eigen Competence Centre in Shanghai. Vanwege de snelle ontwikkeling in de LED technologie, wordt Bals Led Europe dagelijks hiervan op de hoogte gehouden en wordt deze informatie direct op de internetsite www.balsledeurope.nl met de markt gecommuniceerd.
Het loont alleen hierdoor al de moeite om deze site regelmatig te bezoeken.

Bals Led Europe heeft zich verzekerd van een team van lichtadviseurs met een zeer lange ervaring in de verlichtingsmarkt. Juist op dit moment is niet alleen kennis van het product Led gewenst, maar ook van alle andere lichtbronnen en -systemen, waarbij tevens de lichttechnische kennis en -ervaring niet mag ontbreken.

Er is gebleken dat hierdoor veel misverstanden (zijn) ontstaan, waardoor de klant door de ”bomen het bos niet meer ziet”.
Bals Led Europe kan u hiermee met een eerlijk advies van dienst zijn. Raadpleeg onze internet site of bel ons voor een afspraak.

Met vriendelijke groeten,

Team Bals Led Europe